Rólunk

Azon szerencsés emberek közé sorolhatom magam, akiknek a munkájuk a hobbijuk is egyben. Gyerekkorom óta szeretek a konyhában tevékenykedni, az alapokat édesanyámnak köszönhetem. Kísérletező típus vagyok, szeretek új ízeket kipróbálni, kombinálni egymással őket.

Történetünk

Lehetőségem nyílt saját kis cukrászüzemet létrehozni, ahol kizárólag házi receptek alapján, megrendelésre kezdtem el különféle süteményeket és tortákat sütni. Fontos volt számomra, hogy olyan süteményeket készítsek megrendelőimnek, amelyek amellett, hogy nagyon finomak, nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, tartósítószereket.

Az egyre növekvő megrendeléseket egyedül már nem tudtam teljesíteni, így csatlakozott hozzám jelenlegi kolléganőm, Anett. Együtt már nagyon sok, nagyobb rendezvényre és esküvőre vállaltunk sütemények, desszertek készítését. Szeretünk különleges, egyedi tortákat sütni, de legnagyobb örömmel a menyasszonyi tortákat készítjük el.

Úgy gondoljuk nagyon sokan szeretnének megtanulni igazán finomat sütni, ezért kibővítve tevékenységünket, oktatással is szeretnénk a jövőben foglalkozni. Szeretnénk, ha egyre többen kedvelnék meg a házi süteményeket, a természetes finom ízeket.